İnsan Kaynakları Şefi

Wam Turkey

İnsan Kaynakları Şefi

Wam Turkey

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

284 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

284 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Uluslararası “WAM” (Worldwide Asset Management)’in, Türkiye iştiraki olarak faaliyete geçen “WAM Turkey”, Uluslararası Fon yapılanması içinde Portföy Management ve Asset Management alanlarında faaliyetlerini yürütmektedir.


“WAM Turkey” dünya çapındaki bilgi birikimi ile etkin ve profesyonel kadrolarıyla yönetimini üstlenmiş olduğu Alışveriş Merkezleri, Lojistik Depolar, Ofis Kampüsler vb. ticari gayrimenkullerde en verimli sonuçlara ulaştırma ve farklılık yaratma hedefiyle, projelere özel strateji geliştirmektedir. Uluslararası knowhowı ile duyarlı dinamik iş planları sayesinde assetlerini uluslararası seviyede 360 derece yönetim anlayışı içinde yöneterek, yer aldığı tüm projelere katma değer katmaktadır.



Türkiye'de Avrupa'nın sayılı alışveriş merkezleri arasında gösterilen City’s Nişantaşı, Meydan İstanbul, Kozyatağı City’s İstanbul projelerinde Asset Management hizmeti veren WAM, Avrupa'nın en önemli portföylerini yönetmektedir.


Wam Turkey'nin İnsan Kaynakları departmanında görevlendirilmek üzere İNSAN KAYNAKLARI ŞEFİ aramaktayız.


İŞİN TANIMI

  • İnsan Kaynakları politika ve prosedürlerinin takip edilmesini ve uygulanmasını sağlamak,
  • İşe alım, performans yönetimi, ücret yönetimi, eğitim ve gelişim yönetimi, işveren markası çalışmaları, çalışan memnuniyeti ve iç iletişim uygulamaları, kariyer ve yetenek yönetimi, iş gücü analizi, reorganizasyon, norm kadro planlama gibi alanlardaki çalışmaların etkin bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak, süreçlere dair iyileştirme ve geliştirmeler yapmak,
  • İlgili yöneticinin ve yönetimin talep ettiği raporlamaları hazırlamak,
  • Tüm özlük ve puantaj süreçlerinin zamanında ve doğru bir biçimde gerçekleştirilmesini sağlamak,
  • İş tanımlarının ve insan kaynaklarına ait tüm dokümantasyonların güncellenmesini sağlamak,
  • Yetkinlik ve performans değerlendirme sisteminin geliştirilmesi ve yürütülmesine katkı sağlamak,
  • IK bütçe çalışmalarına destek vermek,
  • Görev değişikliği, atama, terfi süreçlerini takip etmek,
  • İK süreç, organizasyon şeması ve prosedürlerinin etkin şekilde uygulanmasına destek vermek,
  • Prosedür ve Yönetmelik hazırlama, Görev Tanımlarının güncellenmesi vb. doküman güncelleme süreçlerini yürütmek.


YETKİNLİKLER

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Lisans ve / veya Yüksek Lisans mezunu,
  • Personel seçme ve yerleştirme alanında minimum 7 yıl deneyim kazanmış,
  • Performans yönetimi süreçlerinde tecrübeli,
  • İnsan kaynakları ve özlük işlemleri uygulamalarına hakim,
  • İnsan Kaynakları ile ilgili Kanun, Yönetmeliklere (İş Kanunu, İş Güvenliği Kanunu ve SGK Kanunu, KVKK) ve uygulamalarına hakim
  • Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanılabilen
  • Raporlama ve veri analiz edebilme yeteneği güçlü,
  • Etkili iletişim kurabilen ve pozitif,
  • Organizasyon kabiliyeti yüksek.



İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

Wam Turkey İnsan kaynakları politikası gereği tüm çalışanların en değerli varlıkları olduğuna inanmaktadır. Çalışanlarına uzun vadeli kariyer planlaması oluşturarak, ilişkilerini sağlıklı ve kalıcı temeller üzerine inşa etmektedir. Bünyesine yetenekli ve başarılı çalışanları dahil etmekte olup; kişisel ve mesleki gelişmelerine yardımcı olmaktadır. Çalışanlara sorumluluk üstlenmesini, inisiyatif kullanmasını ve bu doğrultuda başarılı iş sonuçları elde etmeleri için motive etmektedir.

WAM Turkey tüm çalışanlarına istikrarlı ve sürdürülebilir mutluluğa sahip bir çalışma ortamı sunar.


SEÇME YERLEŞTİRME

Wam Turkey’ de Seçme ve Yerleştirme sürecinde adayların her pozisyon için gerekli olan yetkinliklere sahip olup olmadıkları objektif, güvenilir ve geçerli metotlarla tespit edilir; iş hayatı ile kişisel başarıda yetkinliklerin rol oynadığı bir yapı hedeflenmiştir. Bu hedef doğrultusunda oluşturulan prosedürlere göre insan kaynakları web portallarına verilen ilanlar dışında, kişisel başvuru yolu, yılın her döneminde açıktır. Tüm başvurular titizlikle incelenir ve başvuru anında açık bir kadro olmasa da, adaylar rutin olarak yapılan mülakatlara davet edilebilir. İhtiyaç olduğunda adayların başvuruları tekrar incelemeye alınır. Wam Turkey’in insan kaynakları ihtiyacı, geniş bir yelpaze ile tanımlanabilir. Başvurular sırasında, ilgili pozisyonun gerekleri doğrultusunda öğrenim, deneyim, lisan bilgisi önemli olmakla birlikte, görüşmelerde gözlenen kişisel niteliklerde, adayın seçiminde önemli rol oynar.


ÜCRET POLİTİKASI

Wam Turkey’ de ücret artış uygulaması, güncel piyasa trendlerini yansıtabilme politikası ve artan performansı ödüllendirebilmek için her yıl gerçekleşir. Her ücret artış dönemi öncesinde piyasa ücret araştırması yapılır.

Dikkate alınan kriterler içinde en üstte yer alan kriter, kişisel yetkinlik ve artan performansı ödüllendirmek olduğu için, Wam Turkey’de performans değerlendirmesi öne çıkmaktadır.

Aday Kriterleri

En az 7 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)

İnsan Kaynakları Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Şefi İnsan Kaynakları Şefi Maaşları İnsan Kaynakları Şefi Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Şefi Nedir? İnsan Kaynakları Şefi İş İlanları

Alışveriş Merkezi / Alışveriş Merkezleri

Hakkımızda

WAM TURKEY (WORLDWIDE ASSET MANAGEMENT) Uluslararası bir yapılanmaya sahip olan “WAM” (Worldwide Asset Management)’in, Türkiye iştiraki olarak faa

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane.

İnsan Kaynakları Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Şefi İnsan Kaynakları Şefi Maaşları İnsan Kaynakları Şefi Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Şefi Nedir? İnsan Kaynakları Şefi İş İlanları